Centrale verwarming

Een kwaliteitsvolle en goed afgestelde centrale verwarming draagt bij aan een goed binnenklimaat in uw huis.Het is belangrijk dat de plaatsing en het onderhoud hiervan met de nodige zorg en kennis van zaken gedaan wordt. De firma Smeuninx heeft meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden en plaatsen van alle merken mazoutketels en branders en van gasketels van het merk Itho daalderop.

 

Daarnaast is een regelmatige controle van uw cv-ketel een wettelijke verplichting waar u zelf baat bij hebt. Niet alleen bespaaart u op uw energiefactuur. U zorgt er ook voor dat uw huis steeds comfortabel warm blijft, zonder risico’s voor uw veiligheid of gezondheid. En u draagt ook uw steentje bij aan het milieu.

Onze merken


Plaatsing

Voor het plaatsen van een nieuwe mazout- of gasketel of voor renovatie- werken aan de centrale verwarming kan je bij ons terecht. We bespreken uw wensen en verwachtingen en gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Onderhoud

Een goed en regelmatig onderhoud van uw cenrale verwarming is erg belangrijk en draagt bij in de levensduur van uw installatie. Onze firma heeft 30 jaar ervaring in onderhoud van mazoutketels, branders en gasketels. 

Herstellingen

Laat uw centrale verwarming het afweten? Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming kan u steeds bij Smeuninx aankloppen. We zijn gespecialiseerd in de merken Saint-Roch, Honeywell, Electro-oil, ACV, ...

Tankcontroles

Zowel nieuwe als bestaande tanks moeten regelmatig gecontroleerd worden. Een regelmatige controle zorgt voor een langere levensduur en garandeerd de dichtheid van uw tank. Wij voeren tankcontroles uit met een ultrasone test.

Zonneboilers

Warm water voor huishoudelijk gebruik is een grote energievreter. Een zonneboiler vangt energie van de zon op om water te verwarmen. Daardoor kan je heel wat besparen op je factuur. Wij werken met zonneboilers van het merk Eurosun