Herstellingen

Wanneer uw verwarmingsketel op mazout u in de steek laat kunt u contact opnemen met ons.
In de wintermaanden zorgen we ervoor dat uw probleem dezelfde dag nog opgelost raakt.

Indien het om een gasketel gaat werken wij alleen aan het merk ITHO DAALDEROP. Van dit merk van ketels hebben wij de meeste onderdelen altijd in voorraad.

 

Bij bepaalde types van mazoutbranders worden onderdelen gebruikt die enkel voor die desbetreffende branders bruikbaar zijn, zulke onderdelen moeten in sommige gevallen besteld worden, daardoor kan een reparatie iets langer duren dan voorzien.

 

Voor herstellingen aan kamerthermostaten of sturingen gebruiken wij Honeywell en Tempolec als fabrikant.

Onze merken


Plaatsing

Voor het plaatsen van een nieuwe mazout- of gasketel of voor renovatie- werken aan de centrale verwarming kan je bij ons terecht. We bespreken uw wensen en verwachtingen en gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Onderhoud

Een goed en regelmatig onderhoud van uw cenrale verwarming is erg belangrijk en draagt bij in de levensduur van uw installatie. Onze firma heeft 30 jaar ervaring in onderhoud van mazoutketels, branders en gasketels. 

Tankcontroles

Zowel nieuwe als bestaande tanks moeten regelmatig gecontroleerd worden. Een regelmatige controle zorgt voor een langere levensduur en garandeerd de dichtheid van uw tank. Wij voeren tankcontroles uit met een ultrasone test.

Zonneboilers

Warm water voor huishoudelijk gebruik is een grote energievreter. Een zonneboiler vangt energie van de zon op om water te verwarmen. Daardoor kan je heel wat besparen op je factuur. Wij werken met zonneboilers van het merk Eurosun