Plaatsing

Zowel voor nieuwbouw als renovatie van uw verwarming kan u steeds bij ons terecht.
Voor nieuwbouw hebben wij het plan van uw huis nodig en bespreken we op voorhand uw wensen alvorens we een offerte maken. U kan kiezen voor radiatoren of voor vloerverwarming.


Wanneer u kiest voor vloerverwerming creërt u een behaaglijk binnen klimaat. vloerverwarming is bovendien ook perfect te combineren met een zonneboiler met naverwarming. Voor renovatiewerken komen wij zelf terplaatse om de nodige opmetingen te doen, we bespreken samen met u welke werken moeten gebeuren.

Fabrikanten waar we mee samenwerken:

  • SAINT ROCH, mazoutketels
  • ITHO DAALDEROP, gasketels en electrische boilers
  • ACV, boilers voor verwarming
  • ELECTRO-OIL, mazoutbranders
  • STELRAD, radiatoren

Onze merken


Onderhoud

Een goed en regelmatig onderhoud van uw cenrale verwarming is erg belangrijk en draagt bij in de levensduur van uw installatie. Onze firma heeft 30 jaar ervaring in onderhoud van mazoutketels, branders en gasketels. 

Herstellingen

Laat uw centrale verwarming het afweten? Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming kan u steeds bij Smeuninx aankloppen. We zijn gespecialiseerd in de merken Saint-Roch, Honeywell, Electro-oil, ACV, ...

Tankcontroles

Zowel nieuwe als bestaande tanks moeten regelmatig gecontroleerd worden. Een regelmatige controle zorgt voor een langere levensduur en garandeerd de dichtheid van uw tank. Wij voeren tankcontroles uit met een ultrasone test.

Zonneboilers

Warm water voor huishoudelijk gebruik is een grote energievreter. Een zonneboiler vangt energie van de zon op om water te verwarmen. Daardoor kan je heel wat besparen op je factuur. Wij werken met zonneboilers van het merk Eurosun