Zonneboilers

Wilt u iets doen aan uw energierekening en tegelijk voor het milieu, dan komt u onvermijdelijk uit bij thermische zonnepanelen. Met deze gratis energiebron kunt u grote besparingen realiseren:Spaar tot 70% op de aanmaak van warm water en verkort uw stookseizoen met 2 tot 4 maanden per jaar. Bovendien bent u minder afhankelijk van een wispelturige energieleverancier.

 

Eurosun heatpipes vacuümbuizen

In belgië schijnt de zon spijtig genoeg minder dan in de zuiderse landen,daarom gebruiken we alleen eurosun heatpipes vacuümbuizen. Deze hebben de hoogste opbrengst van alle panelen op de markt. Door het vacuüm hebben de heatpipes geen afkoeling door omgevingstemperaturen of koude wind waardoor een absorptsiecoëfficiënt van ca.95% en temperaturen tot 270°c (bij stagnatie) halen.
Door deze eigenschappen kunnen de eurosun heatpipes vacuümbuizen ook ingezet worden voor het ondersteunen van uw verwarmingsinstallatie.Vloerverwarmingssystemen zijn hiervoor uitermate geschikt, radiatoren kunnen ook, mitsplaatsing van een aangepaste regeling waardoor de werkingstemperaturen van uw installatie gaan dalen, om een rendabel geheel te vormen. Hiervoor moet een grondige analyse van uw installatie gemaakt worden, waarvoor u bij ons terecht kan.De eurosun heatpipes vacuümbuizen kunnen op elk type dak geplaatst worden onder een hoek van 25°, 45°, zelfs verticaal tegen de gevel.

Onze merken


Plaatsing

Voor het plaatsen van een nieuwe mazout- of gasketel of voor renovatie- werken aan de centrale verwarming kan je bij ons terecht. We bespreken uw wensen en verwachtingen en gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Onderhoud

Een goed en regelmatig onderhoud van uw cenrale verwarming is erg belangrijk en draagt bij in de levensduur van uw installatie. Onze firma heeft 30 jaar ervaring in onderhoud van mazoutketels, branders en gasketels. 

Herstellingen

Laat uw centrale verwarming het afweten? Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming kan u steeds bij Smeuninx aankloppen. We zijn gespecialiseerd in de merken Saint-Roch, Honeywell, Electro-oil, ACV, ...

Tankcontroles

Zowel nieuwe als bestaande tanks moeten regelmatig gecontroleerd worden. Een regelmatige controle zorgt voor een langere levensduur en garandeerd de dichtheid van uw tank. Wij voeren tankcontroles uit met een ultrasone test.